BoWrundan.

I går var vi ju i Ursvik och sprang 7km banan. Det gick sisådär, inte bra men inte heller dåligt om man räknar med att det var första passet efter förkylningen. Hostan är lite jobbig och då brukar det gå trögt. Nu i morse ville jag testa att köra en lite plattare bana och se om det skulle gå bättre. Jag har sedan många år en runda som jag kallar för lilla BoW rundan. Jag vet inte om någon kommer ihåg att det fanns en affärskedja som hette just BoW. Nåja, min BoW runda går runt Brommaflygfält och är ca 8 km lång. Det vara bara 6 grader men solen sken så det drog i springtarmen. Jo,det gick riktigt bra fast det var inte den riktiga sprutten i benen, men det kommer till helgen hoppas jag.

Nu är vi anmälda till Karlstads 6h i januari. Det gäller att hänga på för platserna går åt fort som attan. Flera löparkompisar ska med så vi blir ett helt gäng, toppenkul. Nu är det hög tid att göra mig i ordning för att åka till jobbet och ta ett nappatag med maskinen.

Team Fakta