Löpning

Jag tänkte springa från Danderyds sjukhus imorse kl 6 men det blev för mycket packning med ombyte, dator, matlåda, handduk osv. Åkte till jobbet istället.

Idag har jag jobbat med något jag tycker mycket om. Jag har skrivit ett utkast till en specifikation för en integration mellan SAP och Magento. Det är ett utkast eftersom det är mängder med frågeställningar som behöver svar innan alla detaljer sitter. Det är som att bygga med lego eller lösa ett Soduko. Jättehäftigt.

Jag hade jobbat klart kvart i fyra och var snart ute på gatan för att springa hem, men det regnade bra så jag hämtade min Connemarajacka på kontoret och ut igen.

Jag jobbar på Kungsholmstorg 5, mitt emot där Springtime låg förut. Sprang med ryggen mot Norr mälarstrand i rak riktning mot Sveavägen genom Kungskolmen, Vasastan, rundade Observatorielunden och ut vid Stadsbiblioteket mot Brunnsviken. Sprang på höger sida förbi Naturhistoriska, Bergshamra, Mörby centrum, Sjöberg. Det blev 14,8 Km på Garmin stegräknaren. 1.28.00 tim.
Igår åkte jag hem på 1.25 tim. Det tog därmed 3 minuter mer tid att springa än att åka hem.

Ulla sprang två Kaninrundor idag. Det gick bra att springa men hon glömde ta Ventolin innan. 45.04 min 6,1 Km. Igår cyklade Ulla på motionscykeln och i söndags sprang hon två Kaninrundor.

Team Fakta