Idag – nummerlappar

Vi har hämtat nummerlappar. Bra väder idag.
Vi har hämtat nummerlappar. Bra väder idag.

Idag hämtade vi nummerlapparna till Stockholm marathon.
Både Ulla och jag har klarat 24 stycken Stockholm marathon, imorgon ska vi springa tillsammans och förhoppningsvis ta vår 25e medalj.
Om vi klarar det kommer vi in på veteranlistan för de som sprungit 25 lopp eller mer.
Annica har gjort sju Stockholm och startar på sin 8e imorgon. Och Ove har varit supporter lika många gånger.

Vi träffades hela gänget, Kristina, Ove, Annica, Ulla och jag utanför Östermalms IP och hämtade nummerlapparna i Danicahallen. Det finns mycket att titta på och många att prata med.

Därefter blev det promenad till Pasta och glasshuset för lunch. Det blir en mängd olika samtalsämnen från München till att raka ryggen. Mycket fnitter och god mat.

Vi promenerade sedan gemensamt till T-centralen och stannade på Stadium för att handla det sista till imorgon. Ulla och jag skaffade varsin reflexväst att fästa nummerlapparna på. Vi vill inte göra hål i våra jackor.

Och på apoteket fick vi tag på vantar och handskar mm. Jag har också behandlat våra jackor så de ska klara extra mycket regn genom att spreja dem, låta de torka och värma upp dem så skyddet blir än bättre.

Och jag har preparerat mina gamla skor genom att gnugga ett värmeljus på dem och värma upp dem med en kupévärmare. Det ger lite mer skydd mot vädret imorgon.

Jag har också gjort upp en lista på hålltider för att undvika att vi fastnar imorgon på någon av de tre kontrollerna och kommer i mål innan målet stänger.

Kläderna är framlagda och testade. GPS klockorna är laddade. Vi är laddade. Så nu är det bara att sova gott till imorgon och göra vad man kan med det man har.

Team Fakta