Host host

Jag jobbade i går. Det gick lite sisådär. Hostade mer och hade en dunkande huvudvärk. Så i morse var jag uppe och skulle i väg. Känner mig lite yr och fortfarande en dunkande huvudvärk. Det är en ska att gå rakt upp och ner och en sak att böja sig framåt om, om och om igen. Så jag fick ringa och säga att tyvärr kan jag inte jobba i dag. Sedan sov jag nästan hela dagen.

Peter har jobbat och kom hem med sin jobbdator. Nu har han löst något problem och tänker jobba hemma i morgon. Att hosta i över en vecka är så jobbigt. Man inser att det finns magmuskler som man inte visste att man har. På fredag har jag ätit min antibiotikakur, hoppas jag mår bättre då. En sak är nog helt klar, jag kan glömma att springa Vällingby. Det är bara en vecka kvar och jag tror inte på under.

Team Fakta