Ont i foten

Jag har svårt att gå på foten idag. Jobbar hemma och fokuserar intensivt med bara en kort lunchrast. På eftermiddagen är hjärnan i full spinn och jag kan inte på något sätt få stopp på den. Känslan är att jag glömt någonting någonstans någon gång.

Vi åker till gymmet i sumpan. Jag har avbokat min spinning men Ulla ska testa. Det är en cyklist som har riktigt tuffa pass så Ulla vill förstås köra. Jag försökte göra situps men hade problem att fokusera. Linkade sedan bort till bänkarna och satte mig där. Jag bytte om och väntade på Ulla.

Började läsa på nätet imdb.com om skådespelare och historier kring skapandet av olika filmer. Sakta började knutarna i skallen lösa upp sig. Två timmar efter att jag slutade jobba var jag normal igen.
Göra struntsaker kan vara väldigt viktigt.

Ullas pass var superjobbigt. Hon var en mycket lycklig genomsvettig cyklist. Vi pratade om mitt huvud tillsammans och kom fram till att raster är viktigt. Max två timmar sedan en riktig rast där man tänker på något helt annat.

Team Fakta