Ruskväder och löpning

Ulla är flexibel med att bestämma saker i förväg, jag däremot ogillar skarpt att ändra i planeringen om det inte är tvunget. Idag regnar det, kraftigt, och vi pratade om löpning igår. Nåja lite regn är väl inget, vi kom iväg. Från kollo vid Brommaplan till Ankdammsrondellen (som numera är en korsning), Huvudsta allé. Vi var nu maximalt blöta.

Här försökte jag lite lätt om vi skulle vika av mot Kristinebergs IP och korta ned passet men Ulla bara log och upprepade mina ord ”Har jag bestämt något så vill jag ju genomföra det”.

Vi fortsatte Karlbergskanlen mot Stadshuset, höger mot Tranebergsbron och åter till Brommaplan.
Trots ruskväder och skodjupa pölar mötte vi 31 pigga löpare. Det blev 18,0 Km 2.13.58 tim. Vi var blöta och iskalla men det var ett intressant pass.

Vi har tittat på 8e och sista delen i ”Svett & Etikett”. Denna gången handlade det om klättring. Som vanligt kul underhållning och som vanligt blev jag sugen på att testa den idrotten. Vi har inte klättrat sedan Salveo stängde i Solna för många år sedan. Nu hoppas vi att det blir en 3e säsong.

Om jag minns rätt så har inte Kalle gjort TV program om snowboard, puckelpist, fäktning, karate, brottning, tennis, multisport, militär femkamp. Börje Salming körde Stockholm marathon 1993 i klassen rullstol herrar.

Team Fakta