Programmeringsdag

Jag hade bokat semester för vi skulle till Riga marathon, men vi kom på att det blir inga helger hemma då, så vi bokade inte Riga, men jag hade kvar semestern.
Jag hade planer på att springa långt idag men blev avskräckt av det usla vädret igår. Och så lockade en hel dag med programmering.

Det blev mycket jobb på min kärna. Nu finns en demo ute här. Bilden i demot stämmer inte helt, jag har adderat ett generellt lager mellan renderarna och plugins på klientsidan.

Jag har en lista på saker att slipa på. Bland annat ska jag skicka över fler plugins på första anropet.
Det krävs fortfarande några dagars jobb men det närmar sig. Jag kan få ihop tre dagar på en månad. Därför har projektet tagit över fem år så här långt. Å andra sidan är det här ett hobbyprojekt och jag har då möjlighet att verkligen tänka igenom varenda detalj.