Fria aktiviteter

Nu har vi bommat igen lägenheten och flyttat ut på kollo. Töserna är hemmastadda i sin nya bur. Den är lika stor men det är nya sorters hus att upptäcka.

Jag har plockt upp cykeln från källaren. Den kom inte upp förra året, kanske inte året innan heller. Det knastrar om skumgummit i sadeln. Jag fick köra med 556 innan det gick att olja kedjan. Däcken var så toma på luft att jag fick pumpa en kvart innan det började fyllas. Pumpen var inte heller i bra skick, lyckades pumpa sönder den. Men det är en Miyata så det är värt att lägga ned lite olja på den.
Ramens Serienummer NK65581 berättar att N = 1985 och med det årets Miyata-katalog kan man gissa att ramen är en ”Team Miyata”, det är en top-of-the-line-cykel. Vad kul, då kan jag prata cykel med cyklisterna på jobbet 🙂  (Suzuki? Glöm det, det här är en Harleyklubb)

Ulla har sprungit backe idag. Jag har tagit tid. Det gick väldigt bra och hon körde hårdare än i förrgår. Hon mådde inte illa den här gången och hon har inte hostat av ansträngningen som hon gjorde förra gången.

Nu har vi fria aktiviteter. Jag hostar och snyter mig men känner ändå att jag är på bättringsvägen från förkylningen.

Team Fakta