Andra dagen med Vivofit

Jag vill också plocka lite utmärkelser precis som Ulla gjorde igår. Gick förbi Brommaplans T-bana och fortsatte längs gröna linjen. Det gick så bra att jag räknade med att hinna till jobbet innan första mötet. Det blev 8,5 Km 1.20 tim.

Det är tisdag, jobbets lunchjogg. Jag är inte redo att jogga ännu så jag gick istället från Zinkensdamm ned till vattnet, vänster fram till tågbron och vände. Det blev ca 3,5 Km på 35 minuter.

Det hände ett par gånger under dagen att klockan uppmanade till rörelse. Då gick jag ett par minuter inne på kontoret.

Och på eftermiddagen gick Ulla och jag ut en runda för att reva frukostgräs till marsvinen. Det blev en runda längs Bromma flygfält. Mer än 3 Km, mer än 30 min.

Jag fick utmärkelser för 10000 steg, 25000 steg, 2 x målet, 3 x målet. Ulla tripplade också sitt dagsmål trots att det var högre än mitt. Så idag har jag rört mig totalt 25 tusen steg 19,8 Km. Ulla gjorde ungefär samma.

Team Fakta