En morgonjogg

Ulla sprang igår 10,3 Km 1.14.55 tim, och idag samma runda 10,3 Km 1.13.19 tim. Det är kul att löpningen fungerar igen. Nu finns hopp om Sunne marathon.

Jag hade en lugn och metodisk morgonjogg till jobbet 14,0 Km 1.19.34 tim.

De ystra vårcyklisterna har inte vant sig att de inte längre är fotgängare. Cykla på gångbanan med solen i ögonen kan nog ge spänning i tillvaron. Eller köra upp jämsides och svänga in framför fötterna är också en spännande manöver.

Idag har jag jobbat med att hitta ett momsberäkningsfel och även hamnat i en uppgraderingsfälla som fick en site att påverkas. Inget bra alls. Hur mycket tester och försiktighetsåtgärder man än gör så finns det alltid ett riskmoment. Imorgon ska jag lösa uppgiften.

Det var lagom varmt på eftermiddagen för att gå i T-shirt. Om jag ska berätta hela sanningen så hade jag ingen jacka och löparkläderna från i morse var blöta. Fick akut byta plats på bussen på väg hem. En del människor luktar hemskt. Den här personen hade nog rökt en gammal matta.

Team Fakta