En bra återhämtningsdag

Eftersom jag ska byta jobb snart så kan det vara bra att kunna namnen på alla medarbetare. Därför skrev jag ut de bilder jag har och gjorde en kortlek med bilen på ena sidan och förnamn, efternamn och titel på andra sidan.
Började lära mig alla förnamnen, sedan efternamnen och sist titeln. Nu hoppas jag kunna komplettera med fler bilder framöver.

Ulla och jag sprang i Ursvik, 7 Km banan var en ny upplevelse för mig. Ulla satte nytt pers på den banan med 50.46 min.
Hon kämpade med andningen i uppförsbackarna och försökte komma upp mer på tå för att få mer spänst i steget. Jag tror att mer backträning med fokus på backteknikövningar kan göra underverk.

Vi tittade till posten hemma och såg att fiskarna mådde bra. Vi har automatiska matare, dubbla vattenpumpar och så vidare för att få redundans.
Åkte till Coop och handlade mat för några dagar framöver. Funderar nu på om hemkört kan ge fördelar.

På kollo började jag studera ”Git”, det är en versionshanterare som är mycket populär. Eftersom jag redan kan ”Mercurial” så var grunderna lätta att lära sig.
Ulla tittade på Finnkampen på TV, men vi båda kunde knappt hålla oss vakna. Efter tre timmar högkvalitativ tupplur kunde jag fortsätta med och avsluta introduktionskursen för Git.
Jag fick ett litet märke att ha på LinkedIn som visar att jag genomfört kursen. Nu vill jag ju samla fler märken på Code school. 🙂 Fri tillgång till kurserna kostar $29 per månad. Det verkar överkomligt.

Team Fakta