Fixardag

Vi har fixat hemma i lägenheten så det är fint när vi flyttar hem från kolonistugan.Vi har flyttat vitrinskåp för att göra mer plats i vardagsrummet.

Marsvinen är inte fyra små töser som de var i våras, de är sex vuxna damer och de kräver mer yta. Lådan på 150*75 cm räcker inte längre så vi har förberett med en till likadan låda. Och de kommer att få springa av sig på kvällarna i köket där det finns utrymme att accelerera. Dom är snabba när dom vill.

Vi hade marathondiplom inramade när vi började springa marathon. Det blev ganska snart ohållbart. Sedan dess har vi inte haft medaljer framme, de har hamnat i kartonger. Idag gjorde jag i ordning ett inspirationsskåp och fyllde det med marathon- och ultramedaljer. Inte alla utan bara de som är lite färgglada och har en kul form. I skåpet står också en liten TV som vi använder för att se på film medan vi cyklar.

Imorse kunde jag inte sova, kände mig förkyld. Väl uppe kl 5.50 började jag läsa på om processorbelastning och hur man mäter den. Det blev sedan en artikel på min andra site
Imorgon ska jag skriva ned en idé jag jobbat fram idag om lastbalansering mellan servrar.

Vi har även besökt det ställe där Ullas jobb ska flytta till i Barkarby. Vi ska även cykla dit imorgon för att se hur man hittar dit, hur långt det är och hur lång tid det tar. Det går inte att bara räkna med förväntad hastighet och förväntad sträcka. Trafiklysen och annat brukar har en inverkan på hur lång tid det tar.

Team Fakta