Så var det en ny vecka

Ingen träning för mig idag. Jag känner av förra veckan och vill vila upp mig inför loppet på torsdag->söndag. Jag har packat allt som behövs för att klara alla tänkbara väder. Jag kan tänka mig väldigt många väder.

Ulla har haft väldig träningsvärk och fick ta en värktablett för att kunna jobba. För två veckor sedan sprang hon två mil mycket snabbare utan en massa träningsvärk. Det blir vila och ut igen så fort benen tillåter.

Jag har jobbat med att kvalitetstesta andras jobb idag. Det ska finnas en testbeskrivning som harmioniserar med uppgiftens beskrivning. Det ska finnas dokumentation som en oinsatt förstår. Och så ska förstås uppgiften vara utförd som beskrivet, men även klara saker som är lite utanför ramarna. Det är lika bra att vara hård med interntesterna för alternativet är att vår kund hittar fel, eller ännu värre att slutkunden får problem.

Jag jobbade över idag, parprogrammering. De två timmarna hemma på kvällen går åt till att äta och ta det lugnt några minuter innan det är dags att sova. Jag borde plugga mer Magento men det blir inget vettigt gjort så här sent.

Team Fakta