Hackaton

Ulla började jobba kl 6 idag och då gör jag det också. Men jag vaknade redan kl 4 och började tänka på vad jag ska göra på jobbet idag.
Idag är det Hackaton och jag var på plats kl 6. På en hackaton får man fördjupa sig i valfritt ämne, vad som helst bara man delar med sig av det man gjort eller lärt sig.
Jag fortsatte på det projekt jag gjorde på förra Hackaton för ett år sedan. Det gick väldigt bra, jag lärde mig en hel del om att debugga.

Ulla jobbar 6 timmar på fredagar. Kl 12 kom servicepersonalen för att serva kompressorerna och då kunde Ulla gå hem.
Marsvinen fick som vanligt komma ut i köket för att springa. Under tiden gjorde Ulla rent i buren och möblerade om. Marsvin behöver stimuleras så de får tänka.
Matronan Matilda var först in i buren. Hon stannade i löpsteget och tittade sig om, gick ett par steg, grymtade ogillande, tittade sig om, rusade till en hörna och satte sig. De andra tre var förvånade men snart var alla fyra igång att utforska. Dom såg nyfikna ut.

Hackaton slutade kl 18.30, då var jag mör men jag skulle bli mörare för nu var det presentationer. De slutade kl 20.15.
På vägen hem läste jag på om en del saker och fick nya idéer. Ulla hade ädelostpasta klar och med mat i magen började jag programmera igen. Nu är det nästan midnatt.
Jag har nog världens bästa jobb. Men någon träning blev det inte idag. Det uppskattas av alla muskler. Mage och lår behöver vila.

Team Fakta