Höststädning.

I går tog vi hem småttingarna från kollo. Så nu matstrejkar dom i vanlig ordning, dom har ingen förståelse för att vi ska flytta hem när det är så bra på kollo. Fast å andra sidan har dom ingen förståelse för att vi ska flytta till kollo på våren heller när den är minst lika bra här hemma. Det brukar ta cirka två dagar innan vi är förlåtna och maten går åt som vanligt. Dom pep inte ens när jag kom hem och satte nyckeln i låset, det brukar utbryta ett hej vilt pipande för att påpeka att dom svälter, men inte i dag.

Peter och Kristina har sprungit 5 och 6 och 6.1 på Sörmlandsleden, det blev visst ett äventyr i sig. Terrängen var värre än dom tänkt sig och jag var glad att jag valt att inte delta. Peter får ge en utförligare beskrivning senare. Jag valde att förbereda att vinterstänga kollo, vattnet stängdes i dag och då passade jag på att städa. Det är roligare att komma ut när det är rent och fint både i vinter och i vår. Även trädgården behöver lite omvårdnad när frosten har tagit dom sista blommorna.

Team Fakta