Hackathon

Idag är det fredag och Hackathon på jobbet. Jag vaknade 4.30 och väntade till 5.30 innan jag gick upp och läste på den planering jag skrivit för flera veckor sedan. Var på jobbet kl 7 och började programmera. Jag fortsatte på den Magentomodul som jag arbetade på vid förra Hackathon.
På vägen hem åkte tåget fel, ja eller inte som jag tänkt mig i alla fall :-), jag upptäckte det på Gärdet och lirkade mig till Brommaplan.

Ingalill och Buster var på besök på kollo. Hunden Buster var trött. Han är en äldre herre på 9 år som varit aktiv hela dagen. Vi körde dem hem, nu kommer Buster att rulla ihop sig och sova ett tag.

Vi har varit hemma i lägenheten och gjort rent till fiskarna. Det är mest det lilla 130 liters som behöver oftare tillsyn. Det stora 400 liters klarar sig bättre. Men det tar tid med skötseln om man ska ha akvarium.

Promenaden och löpningen de senaste dagarna kräver en vilodag så jag har ännu inte kommit upp i miniminivån för antal steg på en dag.

Team Fakta