Löpning till jobbet

Jag hade förberett allt igår så när radions nyhetssändning var klar kunde jag glida ur sängen och rakt in i löparkläderna. Kl 6.30 hade GPSen funnit sig själv och jag joggade iväg från Sjöberg mot Mörby Centrum. Det gick väldigt bra att springa för kroppen och knoppen var inställd på löpning. Jag passerade två rådjur som stod tre meter från mig.
I uppförsbacken bakom Mörby centrum sprang jag förbi en löpare, han kom ikapp och förbi i nedförsbacken till Danderyds sjukhus, och jag var ikapp och förbi upp på bron till Solna.

I Bergshamra vek jag av mot Naturhistoriska. Nya tunnelmynningen svalde många bilar som då slipper köra på Valhallavägen. Jag sprang Valhallavägen, förbi Sveriges television och närmaste vägen förbi Slottet, genom Slussen och Söder mälarstrand. Upp vid Münchenbryggeriet och fram till jobbet på Rosenlundsgatan 40. Det blev 20,4 Km 2.05.44 tim.

Har jobbat med mer spårningsscripts och gjort så det går att administreta prenumerationspaket i Magento. Det har varit en riktigt bra dag. Vi hade 4 minuter möte, resten av tiden kunde jag fokusera på uppgifterna. Ulla har jobbat med bland annat swiss broschyr, en speciell teknik man använder när man binder böcker.

Problemlösning är svårt, det är lätt att fokusera på fel saker:

På vägen hem stod en kvinna innanför T-banespärrarna och frågade folk om de kunde hjälpa henne ut. Och folk var väldigt hjälpsamma med att lägga sina kort så spärren öppnades, men den stängdes lika fort så det var väldiga bekymmer. Ingen kom på att hon skulle använda de utgångar som redan finns.

Ofta finns flera lösningar på ett problem, det svåra är att välja rätt lösning:

Swedbank har jagat oss länge om att boka ett möte på banken så vi kan få hjälp med att fixa pensionen.
– Det har vi fixat själva. säger Ulla.
– Har ni redan varit på banken?
Allt sådant går lätt att göra på deras internetbank.

Nu har jag fått semester beviljad för tävlingar ända till mars. Härligt.

Team Fakta