En toppendag

Jag sprang inte imorse, satsade istället på att få tre fullpackade Coop-kassar med kläder till jobbet. Det var ett tungt jobb att släpa dem och det var pickligt att få in allt i skåpen på jobbet, men nu har jag ombyten för många pass framöver.

Har jobbat med en massa kul saker idag. Nere på inomhusgåren var det fotosession med grön skärm och en kille som var upp och ned. De skulle väl maska in honom på någon bakgrund.
Jag hade utvecklingssamtal eller 1:1 möte som det heter nuförtiden. Det finns massor av karriärmöjligheter och teamledaren undrade vad jag har för karriärplaner. Jag är redan exakt där jag vill vara och ett karriärsteg gör bara att jag får programmera mindre och det vill jag inte. Vill bara bli bättre på det jag gör.

Jobbade över en och en halv timma idag, fick lite sena saker att göra på eftermiddagen.

På löpningen hem stannade jag vid min förra arbetsplats och hälsade på. Det är mycket fräscht och snyggt i lokalerna på Tricom. Jag fortsatte hemåt. Någonstans längs Hagaparken ringer telefonen och jag är tvärsäker på att det är Ulla så jag svarar som jag bara gör när Ulla ringer. Det blir tyst i andra änden. Jag försöker med -Therese är det du?
– Hej det är Elinor från Bredbandsbolaget. Hoppas du har en revlig eftermiddag.
– Jodå jag springer i en skog och det börjar bli mörkt.

Ulla hade också jobbat över idag. Hon har fixat bra biljetter till oss på teatern ”Kom igen Charlie” på Oscars. Och så har hon gjort kladdemat, det är en gryta med bönor och linser, det är tokgott. Jag hade bara bytt till torrt och satt mig att äta, känner att marsvinen upptäckt mina bara fötter. Först plockar de bort håren på fötterna, sedan tar de saltet och börjar gnaga på naglarna, det var redan obekvämt när Matilda körde in sina rakbladsvassa tänder mellan mina tår. Jag ryggar och retirerar snabbt. Marsvinen är normalt rädda för snabba rörelser, men inte nu, jag är omringad och lyckas ändå rädda mig ur köket. 🙂

Löpningen idag blev 20,26 Km på 1.53.30 tim. Det gick lätt och var roligt. Hade hoppats på dagsljuslöpning men det får jag spara till nästa pass.

Team Fakta