Henrik Dorsin – Näktergalen från Holavedsvägen

image

I helgen besökte vi Scalateatern och såg ”Henrik Dorsin – Näktergalen från Holavedsvägen”. Jag hade inga förväntningar, eller jo jag har ett par favoriter och ville gärna höra ”en gaffel kort”. Efter konserten har jag fler favoriter. Det var jättekul, mer och roligare än jag kunde föreställa mig en rolig kväll.
Om du skulle vilja uppleva detta så är det kört, resterande spelningar är helt uppbokade.

Det blev monologer, amatörteater, sång och dans, dragspel och rapping, historier, imitationer, överraskningar, och prickiga kalsonger.
Till och med pausmusiken som spelades före och i pausen var toppen.
Jag fick till och med höra ”en gaffel kort”.
Kvällen var fulländad och vi pratade om vad vi upplevt över en sushivickning på Vasagatan.


Team Fakta