En grinig ”gubbe”

Jag har fått en inneboende. En liten sur och grinig ”gubbe” med en stor slägga. Han går runt och slår med släggan så fort jag rör mig. Så det blev från full fart till stiltje. Jag är hemma från jobbet, att gå och bocka sig ner i det ljudet är en ren pina. En bonus är att benen har fått vila och börjar bli pigga, inte helt med mycket bättre. Blir jag bara av med min ”gubbe” och kommer på banan igen så ska gymmet få sig ett besök.

Läste att influensan ska bli extra ettrig i år, så jag borde nog gå och ta sprutan. Det är bara det att jag har så svårt att se mig som lungsjuk. Visst, jag har astma men lungsjuk, nej inte jag.

Såg att det var många svenskar som var och sprang i Dublin, då sved det i maran nerven. Vi var där för ca tio år sedan och det var ett jättemysigt lopp. Om marathonguiderna åker dit nästa år så hoppas jag att jag står på startlinjen. Problemet är bara att jag har en lista på en sisådär femton lopp jag vill göra nästa år.