Solsken och äppelmos.

Vilken skön dag! Visserligen blåsig men än då, det är ju trots allt slutet av september. Mitt jobb ska flytta under nästa år, det kommer att bli till Veddesta. Nu har jag funderat på hur jag ska kunna cykla dit, Om det alls är möjligt, för jag har mycket lite, eller rättare sagt noll koll på hur långt det är dit. Så i morse tog vi cyklarna och letade oss dit. Det blev inte raka vägen men ändå hyfsat rätt. Det blev ca 16 km. Men för en virrpelle som jag var det en rätt besvärlig väg med många ställen att åka fel på.

Hem tog vi vägen över Rinkeby och Rissne. Den vart 3 km längre men var lättare att hitta. Men två mil på morgonen när jag börjar klocka sju… jag vet inte om jag vill gå upp strax efter fem för att hinna. Vi får se om vi kan hitta en närmare väg, vi har ju tiden på oss.

Nu har jag gjort årets första äppelmos. Var in och vittjade grannens träd. Med deras tillstånd givetvis! Så nu ska Peter få ljummet mos och mjölk till efterrätt, han lär inte säga nej till det.

Team Fakta