Nattsuddare

Joggade till jobbet igår. 9,7 Km 58.15 min. Jag har inte sprungit på flera veckor, ja förutom Tallin marathon då så jag ville inte trycka på.

Igår var det kundevent på jobbet. Vi hade många gästande kunder och det var en heldag hos oss. Eftersom eventet var i köket så hade vi inte tillgång till vare sig kyl, micro eller vattenkokare. Men Malin och Heidi fixade ordning ett konferensrum och såg till att tedrickarna fick varmt vatten, att det fanns kaffe osv. Tänk att de lyckades förvandla en vanlig torsdag till en torsdag med lite feststämning.

Eftersom ingen hade matlåda var vi ett stort gäng som gick till Hornsgatan för att äta burgare. Det finns en restaurang där man designar sin egen burgare. Det var gott.

Efter jobbet gick vårat team ut och firade att vi gjort en lyckad livesättning av en ny kund. Vi gick till restaurangen mitt på Norrmälarstrand. Den som är vid macken. Det är oerhört ansträngande att läsa på läppar och hela tiden försöka tyda vad man hör. Sitta still på en stol är inte heller min grej. Framåt 21 tiden är jag sömnig och bryter upp.

Idag har jag jobbat med att svara på epost, kolla igenom färdig kod osv. Jag har inte skrivit en enda rad kod idag.

Team Fakta