Snövit

Idag besökte vi Maximteatern och tittade på Snövit. De mest kända skådespelarna är Niklas Wahlgren, Nanne Grönvall, Yohio. Det var en kul föreställning. Historien om snövit följdes men det var också mycket nytt. De minsta blev rädda för dvärgarna när de dansade loss till house musik och var högljudda.

Nanne sjunger så vackert. Hon spelar den elaka styvmodern / häxan som via ombud försöker dräpa snövit. Yohio spelar prinsen och dyker upp i andra akten. Han kan sjunga han. Avancerad dekor som snabbt byter mellan slottet, skogen, dvärgarnas hus. Väldigt fina scenkläder på allihopa. Nannes kreationer och Yohios dräkt, alla dvärgar var mycket fint gjorda. Vi gillar föreställningen. Den är bra.

Ulla har beställt varor via Coop webbutik. De fyra första utkörningarna är gratis och det är lätt att handla där. Ulla testade även motionscykeln 30 min, 11,6Km. Jag har mest programmerat idag på min Magentomodul. En sådan här modul behövs på jobbet och jag har en idé om en universalmodul som jag vill göra.

Team Fakta