Maskintrubbel

Eftersom det var maskintrubbel i fredags så börjar Ulla jobba kl 6 idag. Det havererar hennes cykling till jobbet. Lite hårt att gå upp kl 4.30. Och följdaktligen kan hon då inte cykla hem på eftermiddagen. För mig öppnas istället nya möjligheter. Jag har en timma extra att träna på.

Joggade från Brommaplan till Stadshuset, Slussen, och sedan längs kanten på Söder förbi Skanstull och upp vid Zinkensdamms IP där jag jobbar.
Löpmässigt var det segt. Jag hasade den första milen. Testade en fartökning innan Skanstull – det gick väldigt bra. Sedan joggade jag resten.
Det blev 18,66 Km 2.03.57 tim.

Vi har haft planeringsmöten i stort sett hela dagen. Nu har vi en sexveckorsplanering och den inkluderar även teamets sommarsemestrar.

Löpningen hem var lugn och metodisk. Ganska segt hem också. 9,7 Km 58.52 min.

Med nya marsvinet Petra har det blivit oroligt i buren. Rangordningen ska fastställas och förutom det är det trots utbyggnaden lite trångt.
Vi fixade en till bur på 75*75 cm och tog matbordet för att rigga upp den temporärt innan vi kan såga sönder möblerna och skapa något mer permanent med de tre burlådorna. Nu är den sammanlagda ytan strax över två kvadratmeter. Och det finns mer än dubbelt så många skrymslen att gömma sig i än det finns marsvin.

Team Fakta