Hej Petra

Det har varit en bra helg. Två träningsfria dagar har gjort gott åt benen. Igår hade vi en fixardag. Det bunkrar upp med ogjorda saker när man tränar på vardagarna.
Jag har även flyttat delar från gamla cyklarna till nya cyklarna. Det är svårt att sluta när det är kul. Jag kommer säkert att få användning för två framlysen och nio reflexer, två flaskhållare osv.

När vi skaffade marsvinet Svea på nationaldagen så fick hennes syster stanna kvar på zoo. Hon är också ett teddymarsvin med lockig päls. Vi valde mellan de två och kom hem med härliga Svea. Men att lämna syrran har skavt lite i tankarna. Ulla har sett henne varje gång hon handlat och pratat om henne. Idag åkte vi dit och kom hem med Petra. Hon introduceras just nu i flocken. Vi lät en i taget träffa henne på neutral mark. Hon är tuff, Matilda var lite närgången och blev sprejad på nosen.

Det är först när man tar en paus från träningen som man känner hur benen verkligen mår. Jag kommer inte att få problem på Stockholm ultra för att jag har en träningsfri helg. Troligen tvärt om. Nu har jag samlat kraft för att kunna träna än mer.

Snart är det semester. Jag ser fram emot en omfattande träningsperiod under vecka 28,29,30. Men innan dess är det en hel del vardagsträning kvar att se fram emot.
Träningen den gångna veckan var ganska ok men knappt någon löpning. Löpning: 19,6 Km. Cykel: 95,5 Km. Totalt 4 träningsdagar, tre vilodagar.

Team Fakta