Kalasdax.

Vi började dagen som vi slutade i går, med ett par timmars promenad med pokemonjakt. Skönt att gå och strosa i det fina vädret även om det bet i kinderna av vinden som fick fart över Edsviken. Klockan två skulle vi hämta Monica (Peters mamma) för vi skulle på födelsedagskalas. Sabina fyller år i dag och vi skulle gratta. Det är alltid kul när man samlas och babblar en stund. Det blev en stor samling med Puttes släkt och Sabinas kompisar. Jag hade inte sett Therese på ett tag så vi hade en del att prata om. Det blir lätt så när alla har sitt och helgerna går så fort, då är det bra med födelsedagar som gör att alla samlas. Efteråt körde vi hem Monica till Tyresö, bussar och tunnelbanan är inte så kul att stå och vänta på när det är mörkt och kallt. Jag har morgontiden på jobbet nästa vecka så jag måste i säng lite tidigare. Peter beslöt att gå upp med mig och gå till sitt jobb, så vi båda packade för en tidig morgon. Nu är helgen slut igen, attans också den har ju just börjat. Nåja, det kommer snart en ny så det är bara att vänta och ha lite tålamod. Nu är det vintertid som gäller, vi fuskade och drog tillbaks klockorna redan i går kväll för att vara på den säkra sidan. Vore lite pinsamt att glömma bort det, det har hänt en gång och jag missade starten på ett lopp som följd av det, snopet.

Team Fakta