Det är mycket nu

Många på semester och barnledighet, mycket att göra. Jag har jobbat över en del den här veckan och hann ändå inte allt som var planerat på grund av alla sidopuckar som skjuts in från höger och vänster. Men turligt nog är det inte mitt bekymmer. Mitt teflonminne och ficklampefokus är mycket praktiskt i sådana här lägen.

Det var kickoff eller kickout eller något idag på eftermiddagen. Jag gick hem till Ulla istället. Vi drack vin, åt god mat och tittade på Netflix men på olika saker. Ulla betar av alla Hercule Poirot och jag började på TV-serien ”Orange is the new black”. Den TV-serien var så deprimerande att jag inte orkade titta klart på första avsnittet. Trodde det skulle vara någon humor men så var det inte.

Jag gillar larviga filmer. Legally Blonde, She’s the man, och komedier med Sanda Bullock brukar vara säkra kort. Nu har jag hittat en gullig TV-serie som heter H2O med sjöjungfrur som räddar sköldpaddor och har bekymmer i skolan för de får fiskfenor när de får vatten på sig. Det är lagom underhållning.

Ulla var på stor hälsokoll idag. Allt var perfekt men hon har hörsel som en bebis. Det ska normalt inte vara omöjligt. Men hennes pappa hade också väldigt bra hörsel.
Ulla kan höra hundvisselpipor, hon hör högspänningen i nätaggregat, hon hör flugan som försöker ta sig upp ur grannens vattentunna.
Andra saker hon grejar är att känna svagström. Där man i normala fall behöver en voltmeter så kan Ulla känna om det är ström eller inte.

Team Fakta