Träningsdag

Det blev löpning till jobbet i morse. Jag testade ett par nya tofflor som är helgjutna utan lufthål. De håller gruset kvar på utsidan men dessvärre är också vattnet kvar i skorna när man tar ett dopp. Och det var precis vad jag gjorde i Rålis. Det var varmt och jag steg i vattnet för att svalka mig. En unge som precis hade badat med skorna på fick nästan panik av att se en vuxen person bada med skorna på.

Det gick bra att jogga men det går inte lätt. Jag måste bromsa i nedförsbackarna för benen hänger inte med. Fick känning utanpå fel knä. Så länge problemen rör på sig är det ingen fara. 9,7 Km på 54.41 min.

Jag har jobbat med exporter och importer idag. Integrationer mellan två system är en evighetsmarknad. Där finns hur mycket jobb som helst.
Just nu gör jag underhåll av befintliga system där man valt nya filformat med lite annorlunda data.

Ulla sprang efter jobbet. Det var inte lätt men ändå inte fullt så tufft som senast. 13,5 Km på 1.47.44 tim.

Skrattade gott när Ulla försökte fånga in Svea för lite gos. Svea har snabba reflexer, vig, orädd, har kämparglöd och har ett klurigt rörelsemönster. Det är lite Jet Li eller Jackie Chan över hennes rörelsemönster.