Kristina fyller år

Vi sprang på gymmet i Sundbyberg med Kristina. Ulla sprang 10 Km, Kristina sprang 21 Km och jag sprang nästan 3,9 Km på 23 min + 2Km rodd 10 min och så tänjde jag ut benen innan löpningen.
Det var viktigt med tänjningen. Baksida lår har dragit ihop sig så mycket att gången påverkas.

Medan jag sprang hade jag problem med båda vristerna. Det gick över till slut men då kom det en tjej och ställde sig på banan bredvid. Hon hade mycket parfym på sig. Jag gav upp och gick in i omklädningsrummet. Där hade någon badat i parfym. Jag tog en promenad ute i kylan tills Ulla och Kristina var klara.

Vi gick och åt lunch på en fin pastarestaurang vid järnvägen. Vi har varit där förut. Idag är det speciellt för Kristina fyller år. Vi firade henne.

Sedan snickrade vi på Kristinas soffa. Hon hade skaffat vinklar och skruv så vi kunde sätta dit några fjädrar som hade gått sönder.

Ulla och jag har pratat ett tag nu om att byta bil. Jag är väldigt sugen på en elbil men de är tre gånger dyrare och laddningen är ett problem eftersom garageplatsen inte har el. Men vi satte upp kriterier: minst 2016, max 3000 mil, manuell, bensin och lite andra parametrar. Men det viktigaste var att man ska få in en rullator i bagageutrymmet och att bilen ska ha en riktig färg.

Tycker att Toyota Aygo/Peugeot 108/Citroen C1 är mysiga men bagageutrymmet är för litet. Vi gick upp ett steg till Toyota Yaris, Peugeot 208/308, Citroen C3/C4. Men så fick vi ögonen på Opel Corsa och insåg att den också platsar. Efter lite sökande hade vi en lista på bilar och en lista med bilhandlare och en färdväg baserad på närhet till oss och öppettider. Nu var vi redo för hårda förhandlingar.

Team Fakta