Backträning

Idag började vi dagen med frukost och backträning.
Vi joggade ned till backen vid busshållplatsen och började springa. Backen är lång men vi sprang bara 75 meter (Fyra lyktstolpar) och stigningen var ca 4 meter.
Så det är inte speciellt brant och inte långt men det tog. Ulla gjore 15 ruscher och jag gjorde 20 st.
Vi joggade sedan upp på en kulle i närheten. Det visade sig att vi har en riktigt lång och brant backe där.
Hela passet tog 39 minuter. Nästa gång kanske vi bara springer backen och jag ska definitivt hålla mig till 15 gånger så jag kan hålla farten uppe.

Vi har firat Ove idag. Vi blev bjudna på godsaker med smörgåstårta och härliga bullar med saffran och mandelmassa.

Jag har grovstädat i igår och idag. Datorn behöver omvårdnad och jag är en hamster. Det är lätt att bara dumpa in en massa skräp på de gigantiska hårddiskarna men jag vill ha ordning och reda. har slängt massor med data och sorterat data. Tar nu backuper och rensar bort gamla backuper. Det behövs en vårstädning.

Lilla Eva har fått en egen bur (stor låda med låga kanter). Marsvin har en hackordning och Eva är sist. De andra slår tillbaka när någon bufflar, men Eva flyr skrikande i skräck. De höll på i natt allihopa så Ulla fick säga till dem på skarpen. Idag har det varit lugnare och Eva verkar ha installerat sig bra. Vi samlade allihopa i köket och gav dem sallad som vanligt, då var det inget bråk, de var så snälla så.

 

Team Fakta