Promenad

Vackert väder idag. Vi började med en promenad till Mörby centrum och tillbaka. 11,5 Km 2.17 timmar.
Har städat i datorn. Det är eftersatt.
Såg en toppenfilm idag: The blind side , den handlar om Michael Oher och hans levnadsöde. Se den.

På jobbet ska vi läsa en bok som heter ”Clean code”. Det är kul att lära sig nya saker och den här boken ska då lära ut hur man skriver läsbar kod så man inte behöver skriva så mycket kommentarer. Efter introduktionen som är på flera sidor har författaren redan pratat om både filosofi, gud, japanski bilindustri, och ägnat en sida åt att berätta om galaxer och rymden. Om författaren har något vettigt att säga om clean code så går det förbi eftersom man nickar till mellan all utfyllnad. De här kommer att bli en lång eländig bok. Tyvärr är det inte ovanligt att datorböcker innehåller mycket ovidkommande utfyllnad.

Team Fakta