Lampbestyr.

Tänk att det ska vara ett helt projekt att byta en glödlampa på bilen. Vilket ljushuvud är det som står för konstruktionen?  Det sitter en liten eländes lampa på ett ställe där man borde vara släkt med en bläckfisk för att nå åt. Men det var helt nödvändigt att byta lampan, jag ska besiktiga bilen på tisdag. Det hade blivit en tvåa och ombesiktigande om det inte blivit gjort. Efter sju sorger och åtta bedrövelser lyser nu alla lampor igen.

När det var klart var klockan för mycket för att köra ett lågpass så det fick bli en liten runda runt kollo. Den är på 4,2 km och den gick på 26,42. Hoppas få till något spring nu i veckan.

Det blev en kort helg tack vare att jag jobbade i går. Visserligen bara sex timmar men ändå.

Vi var Bustervakt i morse, så vi gick en runda med en motsträvig Buster. Han gillar inte när det är blött, vill helst inte bli blöt om tassarna heller. Han tyckte nog att det hade varit bättre att ligga i sin korg med det stora tuggbenet.

Team Fakta