Tålamod är det ont om.

IMGP8004_01Jag är inte den mest tålmodiga personen i vanliga fall och när jag är snorig blir det inte bättre på den punkten. Det känns som om jag har snutit ut allt tåla mod dom senaste dagarna. När jag beklagar mig för Peter, ska jag aldrig bli frisk, jag har varit sjuk jättelänge nu, brukar Peter bara se tålmodig ut. Du har bara varit sjuk i fyra dagar. Fyra dagar ja, som måste ha minst 48 timmar per dygn, helt klart. Men till och med jag måste erkänna att det blir bättre för var dag, men det säger jag inte högt för då säger Peter, vad var det jag sa, det går över.

Vi ska ju till Karlstad om två veckor. I dag fick vi lite statistik från loppets första fyra år. Peter ligger på plats 4, jag på 10 och Annica på 11. Då gäller det den sammantagna sträckan för alla år. En kul sak är att det skiljer bara en knapp kilometer mellan Annica och mig. Det är allt som allt nio som sprungit alla fyra gångerna.

Team Fakta