Hej, Nisse här!

DSC_1216[1]Jag heter Nils men kallas för Nisse och jag är snart nio veckor gammal. Min sort kallas vädurskanin och jag har en satinpäls, den är så mjuk och len att det bara inte går att motstå mig. I min stamtavla står det att jag är gul men jag tycker nog att champagnefärgad passar bättre. I dag hämtades jag hem från affären av min matte, moster och morbror. Vilken stor och fin bur jag har fått, den är så stor att jag kan hoppa runt och stå på bakbenen utan att slå i huvudet i taket. Jag fick även ett eget hus och där boade jag in mig direkt, jag till och med låg på sida och mös. Matte säger att jag är kaxig, orädd och nyfiken. Om två veckor ska jag få börja äta lite grönsaker och andra godsaker fast just nu får jag hålla mig till hö och pellets, annars kan min mage börja krångla. Jag kommer nog att bli den mest bortskämda lilla kanin, för jag tror inte att matte kan motstå mina bedjande ögon. Sitter jag bara och ser söt ut så faller matte, för att inte tala om moster till föga och ger mig något gott. Men nu ska jag sova en stund.

DSC_1214[1]DSC_1212[1]

Team Fakta