En ny fräsch vecka

Inatt gick larmet, eller ja det lät som ett billarm men det var en av småtjejerna som var skrajsen eller arg eller nåt. Vet inte hur de gör men de kan hålla på hur länge som helst utan att dra efter andan.

Ulla började jobba kl 6 så jag började strax innan att springa till mitt jobb. 13,7 Km på 1.25.25 tim. Det var skönt att jogga men med dålig sömn i bagaget blev det en seg start på dagen. Vi hade planeringsmöte och sedan kunde jag fixa två uppgifter innan det var dags för hemfärd.

Vi har tränat på engelska idag också. Först fick Ulla läsa ur Sookie Stackhouse (True Blood). Älvor, Vampyrer och annat är inte direkt Ullas favoritunderhållning. Vi fortsatte som igår på boken om hur man blir framgångsrik. Ulla har fått kläm på hur uttalen ska vara och träffar rätt på nya ord. Vi var trötta båda två men vi vill båda att engelskaträningen ska fortgå och så är boken spännande dessutom.

Team Fakta