Trött på snön, redan!

Å vad jag inte gillar snö! Snö ska vara på julkort och i skidbackar, inte på gator och torg. Nu har jag suttit fast i köer både till och från jobbet. Det är mig en gåta att inte bussar och lastbilar måste ha vinterdäck på alla hjulen! Alla dessa bussar som står på tvären och stoppar upp och pluttar till. Sedan skälls det på plogningen och att underhållet är uselt, men hur tusan ska man kunna ploga när det ser ut som ett plockepinn på vägen?

Jag är en Lyxfällanfans, jag tittar med lika delar förvåning och häpnad. Något som retar mig är när folk säger att det går ju bra för dig att säga som har fått en bra ekonomi. FÅTT, vem tusan har jag fått den av? Jultomten eller? Nej, den har jag fixar själv! Jag är inte stenrik men har full koll på vad jag gör med mina pengar vilken dom inte tycks ha. Ser ut som fågelholkar i ansiktet. Gör jag av med SÅ mycket pengar, det hade jag inte en aning om. Så nu den 28/11 ska Charlie Söderberg ha ett föredrag som heter Ett rikare liv. Det går av stapeln på Oskarsteatern och vi ska dit. Charlie har varit med som programledare för just Lyxfällan och han ska visst se på Ett rikare liv ur lite olika synvinklar. Inte med bara staplar och diagram, förmaningar om att man måste spara och tänka på pensionen. Det ser jag fram emot.

Nu är det snart helg och vi har mycket roligt på gång. Synd bara att helgen går så fort. Jag undrar om timmarna verkligen är lika långa en lördag som dom är på måndagar, tveksamt. Det är nog något lurt där.

Team Fakta