Glad Midsommar!

Först och främst vill vi önska alla en Glad Midsommar!
Hoppas att alla har tur med vädret. Vi ska ha lite korvgrillning i eftermiddag, ett bra sätt att ses och prata.

Nu på morgonen har vi sprungit backträning. Vi har hittat en bra backe som är lagom jobbig, om nu backträning kan klassas som lagom jobbigt. Fördelen är att Peter o jag kan köra tillsammans och ändå i våra egna tempon. Annars blir det alltid så att Peter får valla mig, lunka runt i min fart.

Peter cyklar till jobbet dom dagar han inte springer, allt för att slippa bli påhostad i T-banan. Hans cykel är från 1986, alltså 28 år gammal. Det var en fin cykel när den var ny men tidens tand har obönhörligt gnagt på den. Växlarna ville inte riktigt vara med och bromsen har han fått meka med för att den ska ta ordentligt. Så i går åkte vi till XXL och tittade på en ny.

Det tog ca 30 min. så hade vi hittat en som var perfekt. Hopmonterad och klar, bara att sätta sig på och åka. Peter cyklade hem och sken som en sol när han kom. Nu ska bara pakethållare och lyse plus lite annat monteras på så den blir helt som han vill ha den sedan är det trampa på.

Team Fakta