Nyttig, Kalas, Konsert

Det blev mer än 6 timmar sömn innan Ulla skulle vara på jobbet. Jag sov vidare och gick inte upp förrän kl 7 och började diska, tvätta, tumla, städa, skriva inköpslista, handla, ge datorsupport, förbereda allt inför Vasaloppet imorgon och åka till Danderyds sjukhus för att gå till Ullas jobb.
Gick 3,84 Km på 35.53 min.

Vi åkte till Sundbyberg och köpte en krya-på-sig-blomma till Ann.

Vi gick till Greens bar mitt emot Mc Donalds i Sundbyberg för att äta ordentlig lunch. Jag tog Wallenbergare och Ulla en hamburgertallrik.
Trots att vi var mycket hungriga gick det inte att äta detta. Min Wallenbergare var en stor pannbiff, hårdstekt på ytan och rå innuti, med sås från tetra som antagligen borde spätts ut med vatten, och potatismosen blev istället klyftpotatis som föll sönder och smakade dåligt. Ulla kunde inte heller äta sin hamburgertallrik. Vi gick istället till Mc Donalds och fyllde på depåerna. Här är recept på en riktig Wallenbergare.

Therese hade kalas idag. Vi var på plats och firade henne. Förutom present och choklad gav vi en bukett som inte hade några blommor i sig.

Direkt efter kalaset ställde vi bilen i Mörby C och åkte in till Gustaf Vasa kyrka på Odenplan för att lyssna på konsert med Sonja Aldén.
Men innan dess värmde vi upp med Mc Donalds igen. Varsin kaffe och Mc Flurry med Marabou mjölkchokladbitar.

Sonja sjunger mycket vackert, det kan du höra på Spotify: I Andlighetens rum. Konserten var den första i turneń, nu åker de till olika kyrkor.
Till skillnad från CDn så var konserten bara sång och ett piano, det räcker inte för mig, jag behöver någon puls i låtarna. Det blev puls på ett par låtar då en kille spelade på en låda. Tiggaren från Luossa lyfte konserten. Gustaf Vasa kyrka är en fin byggnad, men jag har lite problem med akustiken i sådana lokaler, det ekar.
Jag har aldrig varit med om något liknande och var väl egentligen inte beredd. Det var lagom med 90 minuter.

Team Fakta