En händelserik dag

20140228-runVaknade kl 3.30 och slumrade fram till 4.50 när det var dags att stiga upp. Vi pratade om allt möjligt på väg till Ullas jobb, bland annat om Beatrice Potter och om den bok jag börjat på. Ulla skulle börja jobba kl 6. En extra timma att träna på kan inte bli annat än långpass för min del.

Jag startade vid Ullas jobb i Bagartorp, sedan Bergshamra, Naturhistoriska, Valhallavägen, Strandvägen och följde kanten till Slussen och vänstervarv runt söder.
Det var mycket folk som steg av färjorna, en del gäng var överförfriskade och alla mådde inte bra i magen.
Nådde till slut backen som går upp till Zinkensdamms IP och jobbet, men jag hade bara 20 Km och 1.52 timmar.

Ett långpass för mig är minst 2.30 timmar så jag fortsatte Långholmen över Västerbron, Stadshuset, Riddarholmen, söder Mälarstrand upp vid Mynchenbryggeriet till Zinkensdamms IP. Hade nu 27 Km och tänkte dra några varv på IP men där var det en fullt fungerande bandybana. Jag fortsatte in i Tanto och irrade runt tills jag fick ihop 30,09 Km på 2.53.51 timmar.

Jobbade med allt möjligt idag. Var grundligt hungrig och beställde pizza till lunch.
Efter lunch låg det bullar på min dator med en lapp ”Releaseparty”. Det är partaj när en livesättning blivit lyckad, vi ska äta bullar på måndag för på eftermiddagen hade vi Corporate monthly. I januari sattes ett nytt all time high alla kategorier.

Jag står alltid och jobbar. Jag får gratis träning men så undviker jag också ett problem. Jag har svårt att sitta stilla en längre tid, kanske för att benen domnar, det gör ont och är obehagligt. Det är bara på möten som corporate monthly och andra interna möten det är problem, tur att det är få möten.

Ulla funderade på jobbet idag. En historia formades och hon skrev ned den när hon kom hem. En riktigt bra historia som passar perfekt i boken. Det skulle vara kul om vi skrev boken tillsammans.

Jag åkte hem och hämtade Ulla så åkte vi in till stan och Intiman på Odenplan för att se ”Tribute to Charlie” med Robert Wells. Den showen var toppenbra. I pausen var det svårt att lämna stolen, men jag tänjde ut benen att klara andra halvlek.
Nu är klockan över tolv och Ulla ska jobba kl 7 igen, trots att det är lördag.

Team Fakta