Skåpsrensning.

Tänk vad man lyckas samla på sig i skåp och lådor. Jag har röjt i min löpargarderob, milda makter vad många gamla tröjor och tights som gömde sig längst bak. När resåren knastrar när man drar i den är det hög tid att kasta dom. Ofta får man en funktionströja när man springer lopp så det var en kavalkad av gamla minnen som kom vart efter tröjorna åkte i sopen.

I dag var första gången som småttingarna var i köket efter att dom kom hem från kollo. Petra och Svea har aldrig varit där förut och var mycket misstänksamma mot detta påfund. Det blev inte bättre av att jag hängde paprikabitar i snören som dom fick försöka ta. Paprikan var lite illvillig för när dom drog den åt ena hållet och tappade taget så kom den och slog dom på nosen. Mycket märkligt, det brukar inte maten göra i buren.

Ingen träning i dag, benen är sura och vresiga. Bara en liten kvällsrunda för att få frisk luft innan vi ska sova. Träningen får anstå till senare i veckan.

Team Fakta