Vasaloppet 2014

Sov hårt när klockan meddelade uppstigning medelst frukost och motionscykeluppstigning inför TV sändningarna av Vasaloppet, men först fick småtjejerna sin grönsakstallrik och färskt vatten.
Hade tiderna från tidigare år att matcha mig mot, men jag kände inte för att matcha någonting idag. Ville bara cykla och titta på loppet, och så blev det.
Hade Rikard Olssons interviewer på Chromedatorn bredvid TVn. Det är ett bra komplement till TV sändningen.
Blåbärssoppa är förstås en nödvändighet. Hade också ett par liter lättdryck, sån där liten tetra man spär ut med hemmakolsyrat vatten.

Det blev ett dramatiskt lopp med tre olika ryck innan det avgjordes. Detta var det 90e Vasaloppet.
Jag cyklade 117,4 Km på herrarnas segertid 4.14.43 tim.

Ulla var trött sedan igår men det var inte lätt att sova när jag skramlade runt i köket. Hon åkte och fixade vatten till saltvattenakvariet och ett extra hus till marsvinen.

Marsvinen har ett stort hus men det är inte populärt, istället gillar de att knö in sig i små utrymmen själva. Vi satte in ett extra litet hus och lilla Eva flyttade in. Men de andra tjejerna vill också sitta i huset och de trycker ut Eva. Hon blir så jäkla arg och ledsen, hon skriker, stampar med foten och är allmänt olycklig. Nu har vi stärkt upp med ytterligare ett litet hus och mer skrymslen. Vi ska även dela av det stora huset.
Töserna är ute i köket nu och springer.

Team Fakta