En dag på stan.

Det är så lugnt på jobbet att jag kunde ta en ledig dag. Så hur kan man använda en ledig dag på bästa sätt? Jo, att göra stan med syrran. Peter skulle jobba hemma och då måste jag vara tyst, vilket har en hög svårighetsgrad för mig. Vi åkte in till Odenplan och gick och tittade i Myrornas affär. Man kan göra bra fynd där tex böcker för lite och ingenting. Vidare till Hötorget, det syns att det är semestertider, det kryllar av alla möjliga språkutövare.

På Drottninggatan var det full kommers, vi flanerade sakta och tittade på utbudet och allt vi inte behövde. Vid Mynttorget stod det hästar som drog en vagn runt gamla stan med turister. Ingalill var lite tveksam till att pröva på, men lät sig övertalas. En 40 minuter lång runda, helt klart en kul grej att ha gjort, Ingalill instämde och var nöjd med påhittet. T-banan hem och lite gott till kaffet avslutade en bra dag.

Team Fakta