Dagen efter maran

Igår var det Stadion marathon. Idag har vi tagit det lugnt och haft Ullas syrra här, Ingalill med hennes hund Buster. Buster är väldigt intresserad av marsvinen. Han piper och gnäller så Ulla får säga till honom. Det var inte lika illa som förra gången och marsvinen ignorerade honom.

Imorse innan Buster kom testade vi om marsvinen är så smarta som det står i böckerna. De fick var och en testa att sitta på hustaket och sedan skulle de hitta vägen ned. Det kändes inte bra att hoppa de 25 centimetrarna ned i höet och de förstod inte till en början vart de skulle gå för att slippa hoppa. Men med lite träning och lockande med grönsaker så hittade de vägen ned. De tyckte nog det var häftigt för de gjorde skutt och rusningar medan de pep som de brukar göra när något är spännande.

Vi var på XXL och skaffade Icebug dubbade skor till Ulla. Ulla cyklade på motionscykeln 10 Km 25 min och sedan cyklade jag 18 Km 40 min.
Det blev en promenad också för att testa Ullas nya skor. 3,15 Km 36.26 min.

Team Fakta