Garmin 310 XT

Nu har jag tagit saken i egna händer. Jag har helt sonika beställt en Garmin 310XT till Peter. Han köpte i våras en Garmin Fenix. Sedan dess har jag vid varje löppass hört ett gnissel och en aldrig sinande klagolåt. Den går inte att stanna som man vill, den går inte att göra dittan eller dattan utan att det blir fel. Ja, det har varit ett ända långt elände. Nu i fredags skulle han försöka stoppa klockan när vi var på väg en från Horror Nigthloppet. Tji fick han ,det ville inte klockan vara med om, den höll på med någonting annat och lät sig inte störas av en sådan simpel sak som att stängas av. Ett sämre köp får man nu leta efter. Han har även hört sig för med Garminförsäljare vid mässor och event. Dom kommer men några halvkvävda förklaringar att det finns ingen riktig handbok, man får testa sig fram. Det skulle visst vara en del av charmen med klockan att man får testa och lära sig handskas med sin klocka. Nu får det vara bra med den charmen för nu åker den längst ned i lådan, å det snaraste glömd.

Vi var på gymmet i dag. Jag körde en lätt jogg, men efter fem kilometer ville inte bihålorna vara med så jag fick avsluta där. Det blev 5 km på 34.48. Peter körde uppvärmning och stretch. Han hittade även en roddmaskin som föll honom på läppen.

Team Fakta