Måndag morgon

Ena stunden är det fredag eftermiddag, och nästa är det måndag morgon.
Men jag har laddat upp med en häftig grej till innan jag börjar jobba.
Förberedde redan igår för en morgonjogg idag.
Det har blivit kallt den här veckan. Minusgrader på natten och väldigt svalt på morgonen. Men det gör inget, har kläder som passar för löpning i det här vädret.

Kom iväg kvart i sju och sprang från Sjöberg till Mörby C, Bergshamra, Haga, St Eriksgatan, Karlbergskanalen, Stadshuset, Riddarholmen, Söder mälarstrand, Münchenbryggeriet, Rosenlundsgatan 40 där jag jobbar. Det blev 20 Km på 2.01 timmar.

Det är sprintmåndag. Vi utvärderar då vår förra tvåveckorsplanering (sprint) och skapar en ny. Den proceduren tog tre timmar idag.
Jag är inte van vid att sitta så länge, det gjorde ont att räta ut sig efter mötet.

När vi utvärderar en sprint får var och en i gruppen skriva ned positivt och negativt. Sedan sammanfattar vi en lista med saker vi vill ändra i arbetssättet och vad vi vill behålla. En del kallar regler för riktlinjer så det ska låta positivt. För mig är en riktlinje något man kan ignorera, medan en regel är något som ska följas.
Jag vill ha få, enkla, konsekventa regler. Helst ska de vara så enkla att de inte någonsin behöver bytas ut. Då trivs jag bäst.

Jag var på Systembolaget idag. Det är första gången jag går in ensam. Kom ut med en liten flaska vitt vin. Ulla har hittat ett nytt recept på torsk i ugnen och där behövs 2 dl vin. Det blev riktigt gott.
Vi äter kött, men i strävan efter att minska på köttkonsumtionen så styr vi över mer till fisk. Ulla har hittat ett nytt recept på laxpasta som hon vill testa.

Jag tog en magnesiumtablett 300mg idag för att musklerna inte ska bli så stela. Pratade med en styrkelyftare på jobbet. Han äter 500 mg magnesium varje dag för att musklerna ska få det dom behöver.

Team Fakta