Vinterstängt.

Nu har vi bommat igen kollo för vintern. Stängt fönsterluckorna och gjort i ordning inne. Det är roligare att komma ut om det är fint inne. Vi åker ju ut i vinter och dricker kaffe när det är väder för det. Det känns lite som att bo på hotell nu dom första dagarna innan jag har vant mig vid att vara hemma här.

I går var det dax för däckbyte. Vi har dubbfria däck så vi satte på dom redan nu, vill inte bli överraskad när halkan kommer.

Det är en sak som förvånar mig varje år. Folk blir så överraskade av allt. Det blir vinter i Sverige och vägarna blir hala, men lika förbaskat blir många tagna på sängen av hala vägbanor och står i diket. Likadant verkar det vara med julen, den infaller den 24 december, har alltid gjort så och kommer även att göra det i år. Men tro inte att alla har den insikten, två veckor före jul så upptäcker många att det snart är JUL. Sedan är paniken i full gång.

Team Fakta