Dagen efter.

Jag har aldrig varit och kommer aldrig att bli någon skogsmulle. Terränglöpning är inte min grej helt enkelt. En skogspromenad, ja visst gärna för mig, men när det blir tal om att springa bland grenar och kottar, icke. Grenarna lindar sig illvillig om mina fötter i hopp om att jag ska snubbla. Kottarna lägger sig precis under mina fötter så dom glider än hit och än dit. För att inte tala om alla stenar som helt plötsligt gör en temporär landhöjning för att jag ska slå tårna i. Men jag lurade dom allt i går, inte en enda gång hade jag närkontakt med moder jord. Fast om sanningen ska fram så var det mer gång än löpning i skogspartierna. Peter och Annica hävdar båda bestämt att det inte var så farligt med vare sig rötter eller kottar, undrar om vi sprang samma bana????? Det blev 44 km på ca 8.19 timmar.

Så i dag sitter jag helst still och hoppas på att benen ska förlåta mig min dumhet i går. En hejdundrande träningsvärk blev resultatet.

Det fick bli lite trädgårds pyssel innan det var dags att åka till bion. Vi skulle se Jurassic World på Råsunda Filmstadion. Ove och Annica hade varit ute och gått och kom förbi kollo så dom hakade på och åkte med till bion.

Filmen var bra, men att den var tillåten från 11 år och från 7 år med en vuxen i sällskap har jag svårt att förstå. Jag hade två små biobesökare bredvid mig och jag tippar på att dom har mardrömmar om dinosaurier i natt. Karskheten som dom hade från början försvann allt efter som filmen fortskred. Efteråt var vi hungriga och det smakade bra med hamburgare på Max.

Team Fakta