Frukt är också godis.

SAMSUNG DIGIMAX A503Eftersom både Peter och jag ska försöka gå ner i vikt så blir det inget godis. Jag har gått ner ca tre kilo sedan nyår. Jag har hittat en ny favorit, Kesella med hallonsmak. I dag gjorde jag en fruktsallad till efterrätt och som extra knorr prövade jag just Kesella med hallonsmak. Det var inte sista gången.

I dag har jag vilodag, det ska enligt schemat vara 14 km men jag böt dag och tar det i morgon i stället. Då har jag längre tid på mig eftersom jag slutar tidigare. Ofta så är det fullt på löparbanden och jag står ju ganska länge, har fått en och annan sur blick men det struntar jag i. Dom flesta springer inte på bandet dom går. Inte går det fort heller, dom lunkar och antingen knappar på telefonen eller så pratar dom i den. Då tycker jag att jag kan stå den tid jag behöver, snacka i telefon kan dom göra på cyklarna eller nått.