Födelsedagsfirande

20130707-134147I torsdags blev jag 54 år gammal, eller ung. Det beror på hur man ser det, eller när man frågar mig. I bland, särskilt på morgonen när man ska upp till jobbet är det gammal, men när vi ska ut på något roligt är det mer åt ung hållet.

Allt nog i dag skulle det firas. Vi firar inte med buller och bång, det är mer en bra anledning att träffas och prata. Varje tillfälle att ses är ett bra tillfälle.

Peter skulle vara tårtgörare. Han har genom åren gjort en del ganska annorlunda tårtor. En av dom mer färggranna var den som hade en halvan med grön grädde och den andra halvan illröd. I dag blev det en mer normal sommartårta med jordgubbar.

Alla som känner mig vet att jag är väldigt frusen, så jag fick en el-filt. Det lär nog vara en helt suverän grej att mysa i när vintermörker och kyla gör sig påmint. Vi fick ett gott skratt år filten, just i dag när det var nära 30 grader varmt kändes den lite malplacerad. Men vänta bara så kommer den att komma väl till pass.

Jag sprang ett långpass igår.

 

Team Fakta