Lunchlöpning

Ulla har jobbat över idag. 7-20 blir 13 timmar minus 30 min lunch. Hon fick mat när hon kom hem och somnade direkt. Ny dag om 8 timmar.
Ulla ville inte lämna sin bok igår och skippade iFormloppet. Skönt att mysa när man har chansen.

Vi var fem stycken som sprang iväg på lunchen idag. De började i full fart utan uppvärmning förbi Zinken och ned till vattnet och vidare mot Eriksdalsbadet vid Skanstull. En knäckte sig på de 3,5 Km till badet och fick avbryta. Vi splittrades i två grupper.
Väl framme kunde vi träna på utegymet tills vi sprang tillbaka samma väg.
ca 7 Km, ca 40 minuter.

Som jag ser det skulle vi ha hållit ihop gruppen oavsett vad. Börjat långsamt ett par Km och stegrat farten men inte mer än att alla i gruppen tycker det är trivsamt. Att knäcka en löpare är ett enormt nederlag för gruppen. Hoppas jag kan övertyga de andra till nästa lunchpass.

Ett tips. Videobutiken vid Brommaplan ska läggas ned. Nu säljs DVD filmer 10 st för 100 kr. nya filmer 50%, 5st BluRay 100 kr. Böcker 10 Kr, godis halva priset. De har fortfarande mängder med filmer kvar trots att erbjudandet varit ett tag nu.

Idag har jag jobbat med bildimport till Magento. Alla alternativ måste testas. Importera produkt med bild1, samma produkt med enbart bild2, produkt med båda bilderna och sedan samma produkt med en bild igen. Att utveckla webapplikationer tar en massa tid, och det är testerna som tar den mesta tiden. Här behövs strategier.

Imorse innan jobbet och nu på kvällen jobbade jag på mitt projekt. Javascript är ett hemskt jobbigt språk. Enkelt att lära sig men en plåga att debugga när man gör komplicerade saker. Jag trodde väl aldrig att utvecklingen skulle gå bakåt och att jag skulle sakna språk som Ada och Pascal.

Imorgon ska jag jobba med att snygga till URLer (webbaddresser) på kategorier och produkter. Det sägs vara bra för Googles sökmotor, jag har ingen aning om det stämmer.

Team Fakta